Könyvek, novellák, mesék az írónő tollából

A szerzőről

Az olvasónak

 

Ez az oldal Wekker Anita hivatalos honlapja. Lehetőséged van elolvasni korábban megjelent írásait (Történetek), kapcsolatba lépni az írónővel (Kapcsolat), illetve megrendelni a könyveket (Könyvtár). A szállítási feltételekről, jogi háttérről, és egyéb bal agyféltekés dolgokról az ÁSzF menüpontban tájékozódhatsz.

 

A szerzőről

 

2011Wekker Anita 1985 szeptemberében született Vácott. Tanulmányait Szombathelyen végezte, ahol a gimnáziumban dráma-pedagógiát tanult, majd a Nyugat-magyarországi Egyetemen közgazdász-logisztikus diplomát szerzett. 2014 óta foglalkozik kreatív írással. Rendszeresen publikál a Minerva Capitoliuma online magazinban. 2015 áprilisában jelent meg A 6.25-ös járat című első regénye, majd egy évvel később Könnyező Ciprus című Görögországban játszódó krimije. 2016-tól szerzője a Filmaddict című filmes portálnak.

 

 

Kedvenc írói, akik stílusára is hatással vannak: Stephen King, Jo Nesb∅, J.K. Rowling. Mindig vonzották a misztikus helyszínek, a váratlan fordulatok, az izgalmas cselekmények, ezeket előszeretettel alkalmazza írásaimban. 

 

Szenvedéllyel és szeretettel fogok hozzá minden történethez, melyeket Vidi Rita kreatív írás módszerével vetek papírra.

 

 

Jelenleg egy Budapesten játszódó krimin dolgozik.

Aktuális információkért olvasd a Híreket, vagy figyeld a közösségi portálokat!

 

Hozzászólások

hozzászólás


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.